»Επιστροφή στο i-Reporter

Το νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξης: Μαρία Αντωνιάδου,Μάκης Διόγος,Δημήτρης Κοτταρίδης,Δημήτρης Τρίμης,Μαριλένα Κατσίμη,Γιώργος Γιουκάκης,Χρήστος Κυρίτσης,Αγγελική Γυπάκη,Δημήτρης Τσαλαπάτης,Νανά Νταουντάκη και Παναγιώτης Ράμμος. Αυτοί ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ για ΔΥΟ χρόνια να βγάλουν το κάρο της δημοσιογραφίας απο τη λάσπη και τα τρομερά αδιέξοδα και προβλήματα του.Υπάρχουν οι πολύ έμπειροι και οι...νέοι.Υπάρχουν όσοι ξέρουν(πρόσωπα και πράγματα) και εκείνοι που ενδεχομένως μπορούν να βάλουν "φωτιά στα τόπια". Οπως έδειξε και η περίπτωση της ΕΡΤ ΑΕ(που έκλεισε μεσα σε μερικές ώρες αφήνοντας...στο δρόμο 2.600 εργαζόμενους) τα δύσκολα είναι...μπροστά.Ο έντυπος τύπος το πιθανότερο είναι οτι θα αποτελεί παρελθόν μέχρι τις επόμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ(σε δυο χρόνια).Γιατί ΟΛΑ θα μετεξελιχθούν σε (δια)ΔΙΚΤΥΟ.Και σε αυτό, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, η ΕΣΗΕΑ δεν εχει την παραμικρή πρόταση ή πράξη. Οι λόγοι είναι γνωστοί(τα συμφέροντα των...μεγάλων και η αρτηριοσκλήρυνση τους). Χάθηκαν 6-7.000 θέσεις εργασίας, έπονται και άλλες, και ορισμένοι ακόμη...δεν βλέπουν,δεν ακούν,δεν ξέρουν...(Ψήφισαν 3.330 μέλη της ΕΣΗΑ-κάπου 2.000 δεν πήγαν καν...-προφανώς ή μαϊμού μέλη ήταν ή απλά άλλαξαν επάγγελμα).
- Εγώ συμμετείχα για δεύτερη φορά με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων για να να υπογραμμίσω την ανάγκη της ενεργού παρουσίας όλων μας στις εξελίξεις.Και για να βοηθήσω τον φίλο και εξαιρετικό συνάδελφο Δημήτρη Τσαλαπάτη να μετέχει στο νέο ΔΣ - και κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να του δοθεί και η προεδρία.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ μου όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους, παρότι δεν είπα σε ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικά τίποτα(ούτε καν οτι ειμαι υποψήφιος).
-Συγχαρητήρια και στην πολύ καλή μου φίλη Μαρία(Αντωνιάδου) που ήρθε πρώτη σε σταυρούς. Μαράκι, τώρα είναι τα δύσκολα..
-Το επάγγελμα του πραγματικού δημοσιογράφου στην Ελλάδα θα περάσει απο "μύρια κύματα" ακόμη...-Προς το παρόν οι πακιστανοί λαθρομετανάστες αμείβονται καλλύτερα...(και έχουν καλλύτερες προτάσεις).

0 σχόλια »

Δημοσίευση σχολίου

»Επιστροφή στο i-Reporter