»Επιστροφή στο i-Reporter


Τελικά ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ. Ο λόγος είναι οτι "κάποιο χέρι" αφαίρεσε την "υπεύθυνη δήλωση" συμμετοχής μου στις εκλογές που κατέθεσε ΣΥΝΟΛΙΚΑ για όλους τους υποψηφίους η ΚΕΔ και στη συνέχεια η ένσταση απορρίφθηκε "για τυπικούς λόγους" απο την αρμόδια επιτροπή(στην οποία εκείνη τη στιγμή που συζητιόταν το θέμα, είχε πλειοψηφία η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ - και δεν μου επέτρεψε να μετέχω στις εκλογές - "δεν υπάρχει υπεύθυνη δήλωση μπροστά μας, δεν μετέχεις" με άλλα λόγια ήταν το σκεπτικό τους, χωρίς να ενδιαφερθούν στο ΓΙΑΤΙ αφαιρέθηκε ή στο να δεχθούν οτι...χάθηκε και αντικαθίσταται).

ΚΑΙ αυτή η μεθόδευση δείχνει φόβο για τα αποτελέσματα που έρχονται. Η συμμετοχή μου, σηματοδοτούσε αρκετά πράγματα, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Και φάνηκε και όταν στην Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ ως δεύτερος ομιλητής έδωσα "το στίγμα".

Η 5ετία που έχουμε μπροστά μας θα κρίνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ και θα επανα-οριοθετήσει ΟΛΟ το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Επομένως είναι ιδιαίτερα κρίσιμες οι επιλογές μας σε όλα τα επίπεδα.Και δεν είναι η ώρα του...καναπέ.

Ασφαλώς συνεχίζω να μετέχω κανονικά στις εκλογές ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ γιατί "οι καιροί ου μενετοί...".

Νίκος Καραμπάσης

0 σχόλια »

Δημοσίευση σχολίου

»Επιστροφή στο i-Reporter