»Επιστροφή στο i-Reporter


Τελικά ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ. Ο λόγος είναι οτι "κάποιο χέρι" αφαίρεσε την "υπεύθυνη δήλωση" συμμετοχής μου στις εκλογές που κατέθεσε ΣΥΝΟΛΙΚΑ για όλους τους υποψηφίους η ΚΕΔ και στη συνέχεια η ένσταση απορρίφθηκε "για τυπικούς λόγους" απο την αρμόδια επιτροπή(στην οποία εκείνη τη στιγμή που συζητιόταν το θέμα, είχε πλειοψηφία η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ - και δεν μου επέτρεψε να μετέχω στις εκλογές - "δεν υπάρχει υπεύθυνη δήλωση μπροστά μας, δεν μετέχεις" με άλλα λόγια ήταν το σκεπτικό τους, χωρίς να ενδιαφερθούν στο ΓΙΑΤΙ αφαιρέθηκε ή στο να δεχθούν οτι...χάθηκε και αντικαθίσταται).

ΚΑΙ αυτή η μεθόδευση δείχνει φόβο για τα αποτελέσματα που έρχονται. Η συμμετοχή μου, σηματοδοτούσε αρκετά πράγματα, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Και φάνηκε και όταν στην Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ ως δεύτερος ομιλητής έδωσα "το στίγμα".

Η 5ετία που έχουμε μπροστά μας θα κρίνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ και θα επανα-οριοθετήσει ΟΛΟ το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Επομένως είναι ιδιαίτερα κρίσιμες οι επιλογές μας σε όλα τα επίπεδα.Και δεν είναι η ώρα του...καναπέ.

Ασφαλώς συνεχίζω να μετέχω κανονικά στις εκλογές ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ γιατί "οι καιροί ου μενετοί...".

Νίκος Καραμπάσης
συνέχεια »

(Κάντε "κλικ" για να μεγεθύνετε την εικόνα) συνέχεια »

Τι...βρίσκει κανείς όταν ανασκαλεύει παλιές φωτογραφίες! Σε εποχές που τα κομπιούτερ και το ιντερνετ δεν ειχαν ΚΑΝ εφευρεθει(η παλια...γραφομηχανή επι το έργον και στον τοιχο δυο...σαραβαλιασμενες τηλεορασεις). Εδω στην παλιά αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στοιβαγμένοι όλοι καμμιά 30αρια δημοσιογράφοι στο έργο της ενημέρωσης. Πρέπει να είναι το 1988-89...πίσω στο "πηγαδάκι" ο Θόδωρος Τζαλαβράς, ο Γρηγόρης Τζιοβάρας και ο Λευτέρης Γαλανός. Στο βάθος - μιλά στο τηλέφωνο - ο Φώτης Καλιαγκόπουλος. Ηρωικές εποχές....(χαίρομαι που συνέβαλλα ώστε στη συνέχεια οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες να αποκτήσουν τις σημερινές τους αίθουσες και ανέσεις...). συνέχεια »

συνέχεια »

Δαγκωτό.... συνέχεια »


Στις 26 & 27 ΜΑΪΟΥ δεν ψηφίζουμε τους φίλους μας και τα κόμματα. Ψηφίζουμε για τον ΕΔΟΕΑΠ, για τις συλλογικές συμβάσεις, για σταθερή δουλειά , για τις συντάξεις και για το δικαίωμα του πολίτη στην ενημέρωση.

Προσοχή! Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Να τους δώσουμε λοιπόν αυτό που τους αξίζει. Μαύρο» στην εργοδοτική πλειοψηφία της ΠΟΕΣΥ. «Μαύρο» στη «Συσπείρωση» και τη « Δημοσιογραφική Ενότητα».

Για να δει ο κλάδος άσπρη μέρα.

Έξη Παρατάξεις .Μια επιλογή .

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

συνέχεια »

....και είμαι -πρωτάρης - υποψήφιος! Στις 26 και 27 Μαϊου ψηφίζουμε για τη νέα διοίκηση της ΕΣΗΕΑ.... συνέχεια »

»Επιστροφή στο i-Reporter